At vælge en intim Konferencested

Så du leder efter et konferencested? Ikke størrelsen af Taj Mahal, men noget lige så imponerende. Et sted med den rigtige mængde plads, fleksibel catering, herunder indkvartering og de rigtige faciliteter.
Dette er, hvor elegancen, stil og den intime karakter af et selvstændigt ejede hotel fungerer godt som en Konferencested. Disse steder tilføje deres unikke karakter og ekstraordinær service til dit arrangement. At finde det perfekte miljø indstiller de nødvendige tone, spiller en vigtig rolle i at nå dit ønskede resultat.
Uanset om du er vært for et møde, konference, workshop, er kursus eller sociale lejlighed her et par ting at kigge efter i en hotel mødested.
Plads
Har hotellet plads du har brug for? Om fokus i dit arrangement er et møde, banket eller en udstilling, rummet kan være på en faktor, der normalt er undervurderet.
Undgå at leje et sted, der er stor nok til sæde 200, når du kun er vært for en 20-person møde. Du vil kun overveje spillesteder, der kan håndtere den begivenhed, du planlægger. Det er tilrådeligt at planlægge et besøg med din potentielle vært før hændelsen sikring af spillestedet opfylder dine rum.
I tilfælde af en situation, hvor antallet af gæster er usikker, Sørg for der er tilstrækkelig miniferie værelser at undgå overbelastning.
Catering
Husk på at catering skal opfylde de særlige kostbehov af dine gæster. Hoteller har en fleksibel menu og i modsætning til et cateringfirma, køkkenet er ved hånden når du skal bruge den.
Konferencen stilarter
Kontrollere hvis hotellet kan være vært for forskellige konference stilarter herunder et teater for præsentationer, et klasseværelse med en tavle, en reception og selvfølgelig et bestyrelseslokale.
Beliggenhed
Find et centralt sted, tæt på stationer og nogle af de områder vigtigste attraktioner samt være inden for rækkevidde af airport. Med nem adgang via rail, tube eller road, dine gæster ankommer til dit arrangement i god tid og klar til dag du har planlagt.
Udstyr
Små detaljer som Air-condition gøre en enorm forskel. Det hjælper en hel del om hotellet er udstyret med nyeste audio-visuelle faciliteter, denne måde kan du undgå lugging omkring dit eget udstyr eller at skulle leje fra en leverandør.
En anden ting at kontrollere, om der er højhastigheds-Internet eller trådløst Internet.
Overnatning
Den ene ulempe med spillesteder som konventionen eller conference centre, er, at du skulle bruge et nærliggende hotel til overnatning. Hvis din begivenhed er udvidet med mere end én dag, bliver et hotel ret bekvem. Afhængigt af antallet af gæster, vil de fleste hoteller tilbyder en rabat på overnatning.
Kendetegnende for et selvstændigt ejede hotel er den unikke atmosfære af spillestedet. Iscenesætte en begivenhed i den rigtige indstilling er befordrende for en modtagelig publikum. Det forkerte sted, kan om uhensigtsmæssigt store, under serviceres eller under udstyret, have uønskede resultater.
Overvej en af dine lokale hoteller næste gang du vært en begivenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *